Wie zijn wij.

jm dvm 91

Ons team bestaat uit een getalenteerde groep professionals met een passie voor marketing, reclame en webdevelopment. Wij zijn gedreven om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen door middel van innovatieve strategieën en creatieve oplossingen.

In de wereld van vandaag, waar digitale aanwezigheid en merkbeleving cruciaal zijn voor succes, hebben we ons team samengesteld met experts die beschikken over diepgaande kennis en ervaring op hun respectievelijke gebieden. Ons doel is om u te helpen uw doelen te bereiken en uw merk te laten opvallen in een competitieve markt.

Onze marketingprofessionals begrijpen de nuances van online en offline marketingkanalen. Ze ontwikkelen strategieën die uw merk onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep en zorgen voor groei en zichtbaarheid.

Onze reclame-experts zijn meesters in het vertellen van uw verhaal. Ze creëren boeiende campagnes die resoneren met uw doelgroep en uw merkwaarde benadrukken.

Ons webdevelopmentteam is bedreven in het bouwen van indrukwekkende online platforms. Ze zorgen ervoor dat uw website niet alleen mooi is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten een naadloze online ervaring hebben.

Wat ons onderscheidt, is ons streven naar excellentie en onze toewijding aan uw succes. We werken nauw samen met u om uw visie te realiseren en uw bedrijf te laten groeien. Samen zullen we nieuwe kansen ontdekken, uitdagingen overwinnen en uw merk laten schitteren.

Maak kennis met ons team van professionals en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen bloeien. Samen zullen we uw doelen bereiken en uw succesverhaal schrijven.

Frank Wellink
Icon Webdesign Meppel

Webdesign Meppel.

Frank Wellink
Het eerste aanspreekpunt.

Frank is een zeer klantgerichte professional met uitstekende analytische vaardigheden op het gebied van online en fysiek ondernemen. Hij onderhoudt directe communicatielijnen, luistert aandachtig naar de behoeften van klanten en levert creatieve en op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij hun bedrijfsvoering.

Icon Junto Media

Junto Media.

Hielke Valkenburg
Grafische vormgeving, marketing en social media expert.

Als de drijvende kracht achter Junto Media sinds 2014, heeft Hielke meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector en daarnaast in het versterken van de online zichtbaarheid voor ondernemers. Zijn specialistische vaardigheden omvatten online marketing, UX-design en webdesign, waarmee hij ondernemers ondersteunt in hun digitale groei en succes.

Hielke Valkenburg
Pascal Boks
Icon Boksie

Boksie.

Pascal Boks
Maatwerk webdesign en development.

Pascal heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van webdesign en in het ontwikkelen van maatwerk internetoplossingen zoals websites, webshops en webapplicaties. Ook adviseert en ondersteunt Boksie in alle voorkomende processen op het gebied van internet. Denk hierbij hosting oplossingen, migraties en probleemoplossing van bestaande webapplicaties.